FULD FOKUS

TEMAUGER

Intet skoleår uden anderledes uger!

En af de ting som gør skoleåret på slottet til noget helt særligt er at vi nogle gange river skemaet i stykker, smider det i skraldespanden og finder på noget HELT andet!

”At få lov til at sætte vores helt eget præg på indhold og udførelse er mega fedt” – Det er et statement vi ofte hører når vores elever bliver bedt om at beskrive nogle af emneugerne.

Fordyb dig i netop det du elsker!

En fast tradition på Scienceefterskolen Nordborg Slot er vores Innovationsuge. Her får eleverne mulighed for at fordybe sig i netop det som betyder noget for dem og det mest fantastiske er at vi stadig kan blive imponerede over deres innovation, engagement og opfindsomhed når det kommer til at løse verdens store og små udfordringer. Fremtiden er i den grad lys når man ser hvilke forslag til fællesskab, bæredygtighed eller andre af FN’s verdensmål eleverne forsøger at løse gennem deres ideer.

Flere af elevernes projekter og ideer er blevet hædret med flotte placeringer til nogle af landets entreprenør- og naturvidenskabskonkurrencer. Der er altid fedt at se hvad eleverne finder på, men bestemt også hvor langt de kan drive deres værk!

Lær demokratiets spilleregler!

I vores medborgerskabsuge får eleverne lov til at prøve kræfter med demokratiets ypperste højdepunkt, nemlig et folketingsvalg. At gå til stemmeurnerne er ikke noget vores elever har prøvet før, men vi giver dem et indblik i demokrati og hvorfor det er vigtigt at stemme. Medborgerskabsugen er et rollespil hvor eleverne vælger sig ind på forskellige roller. Det kan være en spidskandidat, som står i frontlinjen når der er paneldebat, det kan være en spindoktor, som sørger for at forberede deres kandidat på alle tænkelige spørgsmål eller det kan være en journalist som graver efter netop det eller de spørgsmål, politikeren ikke kan svare på!

Lidt praktisk info…

Science Efterskolen Elever

Bliv en af os

Book et besøg og se om efterskolen er noget for dig! Det er vi helt sikre på den er! 😉

Viggonet

VIGGONET

Efterskolens intranet hedder ViGGO. Her kan både forældre og elever logge ind, se skema, beskeder, årskalender, sygdom og meget mere.

Science efterskolen - efterskolernes dag

Mød medarbejderne

Se alle de fantastiske mennesker, der hver dag gør sit ypperste for at give dig det bedste år i dit liv!

PRISER OG ØKONOMI

Det er ikke helt gratis at gå på efterskole, men vi er overbeviste om at det er alle pengene værd! Her kan du læse lidt mere om økonomien for et efterskoleophold

KIG FORBI I VIRKELIGHEDEN

KOM PÅ BESØG

Ja, det er jo lidt federe i virkeligheden. Så derfor vil vi hellere invitere dig til at kigge forbi. Vi er klar til en rundvisning og du kan få en snak med både lærere og elever. Har vi kemi sammen?

SCIENCEEFTERSKOLEN
NORDBORG SLOT
Slotsgrunden 1
DK-6430 Nordborg

Kontakt
+45 74 45 15 28
info@scienceefterskolen.dk

#videnskaberos