PHYSICAL SCIENCE

NØRD ELLER
NYSGERRIG?

PHYSICAL SCIENCE

FORSK OG FORSØG

Vil du opleve et fællesskab, hvor du møder mange elever der, ligesom dig, har en stor interesse for fysik, kemi og matematik? 

Physical Science er for dig der elsker at lave eksperimenter i fysik/ kemi, eller har lyst til at prøve kræfter med matematik på gymnasieniveau. Fanger det din opmærksomhed? Så læs mere under Physical Science. 

  • Science Efterskolen Fysik Science Efterskolen Fysik
  • Science Efterskolen - fysik Science Efterskolen - fysik
  • Science efterskolen - førstehjælp Science efterskolen - førstehjælp
  • Science Efterskolen Fysik Science Efterskolen Fysik
PHYSICAL SCIENCE
MIX OG MATCH

SKAB DIT EGET SKEMA

Det er lysten og interessen, som skaber det fedeste efterskoleår!

Derfor har vi på Scienceefterskolen Nordborg Slot ingen linjer, og vi giver dig derfor muligheden for selv, at skabe dit vidensakademiforløb efter dine interesser. Du har rig mulighed for frit at vælge mellem mere end 50 forskellige forløb,  hvor videnskaben altid er i centrum.

Brænder du for naturvidenskab, men elsker du samtidig at lave Extreme sport? Eller er du vild med fitness og dans men har lyst til at, udfolde din krøllede hjerne med kunst?

Så har du hos os en unik mulighed for, at lave lige præcis det du har allermest lyst til.

VIDENSKABSAKADEMIET

På Physical Science vil du blive præsenteret for eksperimenter og teori som vil udfordre dig på dit faglige niveau. Du kommer bl.a. til at lære om koncentrationsberegninger og støkiometri i kemi, avanceret bevægelsesanalyse i den Newtoniske fysik og differential og integralregning i matematik. Hvor det er relevant og nødvendigt vil vi bruge udstyr og software, du ikke almindeligvis møder i folkeskolen.

Uanset dit faglige ståsted, vil du kunne tackle udfordringerne på Physical Science – det afgørende er blot at du er nysgerrig og er villig til at arbejde undersøgende med opgaverne.

EKSEMPLER PÅ PHYSICAL SCIENCE FORLØB

Chemistry

Syntes du det er lidt fedt at nørde lidt i reagensglas, kolber, reaktioner og kemikalier? Ja så er vores kemi-forløb klart noget for dig! Det er her vi snuser til gymnasiekemien, besøger universiteter og arbejder i fede laboratorier.

Physics

Mekanik, bevægelsesanalyse og energiberegninger. Det er blot få eksempler på udfordringer vi kaster os over i fysikkens verden. I fællesskab skal vi forsøge at blive kloge på den fysik som omgiver os hver dag.

Maths

Ingen naturvidenskab uden matematik. Matematikken binder al naturvidenskab sammen i et smukt samspil af tal, ligninger og grafer. Vi dykker ned i integralregningens verden og forsøger at bruge matematikken til at øge vores forståelse af verden.

KIG FORBI I VIRKELIGHEDEN

KOM PÅ BESØG

Ja, det er jo lidt federe i virkeligheden. Så derfor vil vi hellere invitere dig til at kigge forbi. Vi er klar til en rundvisning og du kan få en snak med både lærere og elever. Har vi kemi sammen?

SCIENCEEFTERSKOLEN
NORDBORG SLOT
Slotsgrunden 1
DK-6430 Nordborg

Kontakt
+45 74 45 15 28
info@scienceefterskolen.dk

#videnskaberos