LIVET PÅ SLOTTET

FÆLLESSKAB

PÅ SLOTTET

Er du klar til at blive udfordret både menneskeligt og fagligt i et fantastisk inspirerende og intenst efterskolemiljø?

Ser du frem til at få venner for livet og udvikle dig med raketfart i et samspil med de mest dedikerede, engagerede og empatiske lærere, du nogensinde har mødt?

På Scienceefterskolen Nordborg Slot står det stærke fællesskab og sociale liv klar til favne og flytte dig som menneske.

EN DAG PÅ SLOTTET

Et efterskoleår er det bedste år! Du får nye venner, skaber det vildeste fællesskab og din faglighed bliver rykket. Få et indblik i hvordan en hel almindelig dag på Danmarks sejeste Scienceefterskole er.

ONSDAG ER VIDENSAKADEMIDAG

Onsdage er altid de bedste dage! Det er den dag hvor alt det fede sker, og så det også halvvejs til weekend. Vi har nemlig dedikeret hver onsdag til Vidensakademi, hvor du kun skal lave det du selv har valgt.

PROJEKT- OG TEMAUGER

Uger hvor alt ikke er som det plejer. Vi har de sjoveste projektuger, hvor vi fordyber os i innovation og medborgerskab. I vores temaugerne går vi all in. Her går vi hele vejen for, at skab de sjoveste uger som eksempelvis, Pride, Human Rights, Klima eller Forskningsdøgn. 

FAGLIGHED

Efterskolelivet handler om at skabe relationer og fællesskab, men vi kan ikke komme udenom fagligheden. Vi vægter fagligheden utrolig højt og gør vores bedste for at elevernes faglighed bliver rykket endnu højere op.

WEEKENDER

I weekenderne er der god tid til at lade op! Vi spiser sen mokost (en blanding af morgenmad og frokost). Nogle gange er der planlagte sjove aktiviteter eller arrangementer – men en stor del af tiden kan du bare slappe af og hygge dig med vennerne, ligesom du er vant til hjemmefra.

FRITID

Hæng ud med vennerne og nyd hinandens selvskab! Selvom skemaet er fyldt godt op, så har du selvfølgelig også fritid! Her er skolens faciliteter til din rådighed, og du bestemmer selv, hvad du har lyst til at lave. Måske vil du spille PlayStation, hænge ud i parken, løbe en tur rundt om søen, se en film på naboværelset eller måske i biografen med nogle kammerater. Du bestemmer selv.

SCIENCEEFTERSKOLEN
NORDBORG SLOT
Slotsgrunden 1
DK-6430 Nordborg

Kontakt
+45 74 45 15 28
info@scienceefterskolen.dk

#videnskaberos