VELKOMMEN

BLIV

ELEV

Bliv elev på Danmarks sejeste og eneste Scienceefterskole og få oplevelser og venskaber for livet.

Ønsker du at blive elev på Scienceefterskolen Nordborg Slot? Så skal du blåt booke et besøg hos os og opleve vores fantastiske skole. 

Du kan booke et besøg lige her, men du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til os – vi er ret søde at snakke med, hvis vi selv skal sige det.

Science efterskolen book besøg

BOOK ET BESØG

At vælge den helt rigtige efterskole, som passer til lige netop dig, betyder med garanti ALT. Derfor håber vi, at du har lyst til at komme på besøg og mærke Scienceefterskolen Nordborg Slot helt tæt på. Vi synes nemlig, at mavefornemmelsen tæller allermest, når du skal tage det rette valg om efterskole.
Science Efterskolen elever

TILMELDING

FEDT er du er nået frem til lige præcis dette punkt! Hvis du ønsker at tilmelde dig et fantastisk efterskoleår på Scienceefterskolen Nordborg Slot, skal du booke et besøg på efterskolen og oplev vores fantastiske efterskole.
Science Efterskolen -økonomi

ØKONOMI

Et efterskoleophold er ikke gratis – men det er uden tvivl pengene værd. 

Her på siden finder du den nødvendige info omkring økonomien i forbindelse med et efterskoleår på Scienceefterskolen Nordborg Slot.

IT & TEKNOLOGI

På Scienceefterskolen Nordborg Slot anvendes IT som et naturligt værktøj i undervisningen. Vi tilstræber at give eleverne gode IT-kompetencer og færdigheder, hvorfor alle elever skal medbringe enten en iPad, MacBook eller PC.

Science efterskolen samværspolitik

SAMVÆRSPOLITIK

Det er vores fornemmeste opgave at give dig og din kommende kammerater gode oplevelser, fællesskabe og sammenholde. På Scienceefterskolen Nordborg Slot gør vi vores bedste for at sammensætte et skoleår, som giver de mest optimale forhold til netop at få mange spændende oplevelser og skabe et stærkt sammenhold – det er dog ikke noget vi kan klare helt alene, hertil behøver vi nemlig også din hjælp! 

SCIENCEEFTERSKOLEN
NORDBORG SLOT
Slotsgrunden 1
DK-6430 Nordborg

Kontakt
+45 74 45 15 28
info@scienceefterskolen.dk

#videnskaberos