3 rejser hvert år

Oplev og opdag verden med os!

OPLEV

3 FORSKELLIGE REJSER HVERT ÅR

Vi elsker at rejse! Vi ville også elske at tage dig med på en af vores mange oplevelser! Vi rejser 3 gange i løbet af et skoleår. To af rejserne er fælles og den sidste rejse har et indhold du selv vælger. Billedet her er fra en vores rejser til CERN.

Turen omfatter et besøg på CERN hvor vi snakker med nogle af de mange danskere som arbejder på CERN. En af dagene kører vi et stykke syd for at besøge Aguille du Midi som er en bjergtinde lige ved siden af Mont Blanc. Vi kommer op i ca. 3800 meters højde hvor ilt er lav – en fantastisk oplevelse!

TUREN GÅR TIL VIDENSKAB
VIDENSKAB

TOUREN GÅR TIL VIDENSKAB

Der er naturvidenskab overalt i Verden, hvis da bare man kunne besøge det hele, ikke? 🙂

Vi har i årenes løb besøgt et væld af forskellige destinationer der hver især havde noget fantastisk at opleve! Vi glæder os i den grad til at se hvor fremtidige eventyr bringer os hen!

TOUR DE VIDENSKAB
FÆLLESSKAB

TOUREN GÅR TIL FÆLLESSKAB

At rejse sammen på én gang er en prioritet for os!

Fællesskabet blomstrer og det er så fedt at se hvordan alle elever elsker at rejse som en hel gruppe! Det er i fællesskab at vi skaber de fedeste oplever og minder, som vi har med os resten af livet!

TOUR DE FÆLLESSKAB
AKTIV

TOUREN GÅR TIL AKTIV

Er du til Sports Science og klar til at rykke ved dine egne grænser?

Vi har også nogle vildt fede aktive rejser på rejseprogrammet og her kommer du virkelig på arbejde! Træning, fysiske aktiviteter og meget andet lækkert til kroppen!

TOUR DE AKTIV
KIG FORBI I VIRKELIGHEDEN

KOM PÅ BESØG

Ja, det er jo lidt federe i virkeligheden. Så derfor vil vi hellere invitere dig til at kigge forbi. Vi er klar til en rundvisning og du kan få en snak med både lærere og elever. Har vi kemi sammen?

SCIENCEEFTERSKOLEN
NORDBORG SLOT
Slotsgrunden 1
DK-6430 Nordborg

Kontakt
+45 74 45 15 28
info@scienceefterskolen.dk

#videnskaberos